Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen

Bij onze test hebben wij alle mogelijkheden bestudeerd.

Deze gaming toetsenborden hebben onze specialisten, experts en kenners zorgvuldig onderzocht.

Aan de hand van onze kennis en ervaringen zijn wij uiteindelijk bij de bovenstaande 10 beste gaming toetsenborden uitgekomen.

Wij verkopen de gaming toetsenborden niet zelf. Je kunt de gaming toetsenbord die je wilt aankopen via de button onder de beschrijving. Zodoende ga je naar de webshop die het verkoopt.

De beste gaming toetsenbord koop je direct via één van de buttons in dit artikel. Je bent daarbij ook direct van een interessante prijs verzekerd.

De Corsair K70 RGB PRO Mechanisch Gaming is de gaming toetsenbord die best getest is in onze gaming toetsenborden vergelijking. 

Alle 10 gaming toetsenborden uit onze lijst zijn goede gaming toetsenborden. Dus welke gaming toetsenbord je ook kiest, je zal een goede keuze maken.

Conclusie best geteste gaming toetsenborden

Het kiezen van een gaming toetsenbord kan moeilijk zijn, vooral omdat er zo veel keuze is. Gelukkig hebben wij deze top 10 van gaming toetsenborden voor jou samengesteld, waardoor je een beter beeld krijgt van wat er te krijgen is. Welke van de toetsenborden het best bij jou past, is uiteraard volledig aan jou. Probeer verschillende toetsenborden uit, zodat je kunt zien wat voor jou werkt. Als je hulp nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor je klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden. Je kunt er zeker van zijn dat je met de juiste aankoop de juiste keuze maakt voor jouw gaming-ervaringen.

Ons laatste woord over gaming toetsenborden

Wij hopen dat we je goed hebben kunnen informeren door ons onderzoek naar de top 10 beste gaming toetsenborden.

De afgelopen jaren hebben wij vele onderzoeken uitgevoerd en hebben zodoende kennis opgebouwd om deze website te kunnen starten. Zo hopen we jou van een goed mogelijk advies te kunnen voorzien. We willen het jou zo gemakkelijk mogelijk maken door de beste reviews en top 10 gaming toetsenborden voor je te plaatsen en te vergelijken. Zo hoef jij niet uren lang te surfen en te zoeken naar informatie.

De resultaten zijn met zorg op onze website geplaatst en alle reviews zijn door ons bekeken, zodat jij de beste keuze kunt gaan maken.

Disclaimer: Wij verkopen geen gaming toetsenborden, maar verwijzen naar de goedkoopste webshops om deze aan te schaffen. Mocht er een mankement zijn aan je gekocht gaming toetsenbord, neem dan contact op met de verkoper.

  1. Gamen
  2. gaming toetsenbord

Top 10 beste gaming toetsenborden van 2024

Laatst bijgewerkt: 28 feb. 2024

Ben je benieuwd naar welke gaming toetsenborden momenteel het meest populair zijn? Voel je de adrenaline al stromen? Ben je klaar om je game-ervaring naar een nieuw level te tillen? Dan hebben wij goed nieuws voor je: wij hebben een lijst samengesteld met de top 10 gaming toetsenborden die perfect aansluiten bij jouw behoeften als gamer! Daarom gaan we deze gaming toetsenborden vandaag met je doornemen, zodat jij eindelijk een keuze kan maken en meteen met gaming aan de slag kan.

Benieuwd naar onze gaming toetsenborden reviews en gaming toetsenborden die we hebben samengesteld na het doen van een uitgebreide gaming toetsenborden test.

Top 10 gaming toetsenborden | Beste gaming toetsenbord

De top 10 gaming toetsenborden zijn zorgvuldig geselecteerd door onze kenners uit gereviewde gaming toetsenborden. Alleen de beste gaming toetsenborden zoals uitgewezen door consumentenreviews hebben de eerste schifting overleefd, waarna onze kenners de top 10 hebben bepaald. Hierdoor bestaat de top 10 uit gaming toetsenborden die zowel door consumenten hoog gewaardeerd worden als door kenners als beste zijn verkozen. Bekijk ze hieronder.

1. Corsair K70 RGB PRO Mechanisch Gaming

5/5

Het CORSAIR K70 RGB PRO mechanische gamingtoetsenbord is het ultieme wapen voor competitieve gamers. Met zijn iconische aluminium frame biedt het nog betere prestaties en is ondersteund door CORSAIR AXON-hyperverwerkingstechnologie en CHERRY MX mechanische keyswitches. Met dynamische RGB-verlichting per toets, afneembare USB-C-kabel en krachtige iCUE-software voor pc en macOS, kun je genieten van aangepaste toetsfuncties, macroprogramma's op maat en nog veel meer. Met speciale mediatoetsen en volumerol knop heb je alle media binnen handbereik. Tegelijkertijd biedt de toernooischakelaar je directe toegang tot instellingen voor wedstrijden en met het intern geheugen kun je maximaal 50 profielen opslaan, zodat je altijd klaar bent voor de volgende uitdaging.

Op nummer 1 en dit product is niet te missen. Bekijk hier de beste reviews met deze leuke binnenkomer! 

2. SteelSeries Apex 9 Mini Gaming

5/5

De SteelSeries Apex 9 Mini Gaming Keyboard US Qwerty is ontworpen voor prestaties op het hoogste niveau. Met zijn swappable OptiPoint optische schakelaars die tot 33% sneller activeren dan andere optische toetsenborden, kan je zelf instellen of je een snelle toetsaanslagregistratieafstand van 1mm voor gaming of 1,5mm voor gewoon gebruik wil gebruiken. Met zijn 60% structuurfactor heeft het toetsenbord meer ruimte voor muisbewegingen en een aluminium topplaat voor een ongelooflijke duurzaamheid. Dankzij de SteelSeries Engine heb je bovendien volledige controle over jouw toetsenbordinstellingen. Krijg het ultieme voordeel bij elke game met de SteelSeries Apex 9 Mini Gaming Keyboard US Qwerty.

Een kwaliteitsproduct! Een topper en volgens specialisten de moeite waard om aan te schaffen. De reviews verklaren het.  

3. HXSJ V700 RGB Membraan bedrade gaming toetsenbord 61keys Qwerty.

5/5

HXSJ V700 RGB Membraan bedrade gaming toetsenbord 61keys Qwerty is een unieke combinatie van functionaliteit en stijl. Het toetsenbord is voorzien van 61 toetsen, waarvan 19 toetsen met speciale functies. De speciale toetsen zijn voorzien van een RGB-verlichting die licht geeft in verschillende kleuren. De verlichting kan worden aangepast, zodat het toetsenbord een unieke look krijgt. Het toetsenbord heeft een membraan-bedrading die de responsiviteit van de toetsen verhoogt. De toetsen zijn ook voorzien van anti-ghosting, waardoor twee of meerdere toetsen tegelijk kunnen worden ingedrukt zonder dat ze elkaar in de weg zitten. Het toetsenbord is ook voorzien van een speciale game-modus, waardoor het toetsenbord alleen de toetsen reageert die nodig zijn voor de game. Deze game-modus kan worden aangepast voor verschillende gaming-ervaringen.

Bekijk hier het best geteste product volgens kenners, specialisten en deskundigen op nummer 3. 

4. Silvergear® Gaming Toetsenbord RGB Led Gaming Keyboard QWERTY Toetsenbord Gaming Regenboog Verlichting Soft Button.

5/5

Silvergear® Gaming Toetsenbord is een unieke combinatie van een krachtig toetsenbord en een geweldige verlichtingservaring. Het RGB-led gaming keyboard met QWERTY toetsenbord is uitgerust met een regenboogverlichting die de kleurrijke verlichting kan aanpassen aan uw gaming-sessies. Met het speciale soft-button systeem kunt u eenvoudig multimedia-toetsen bedienen en hebben uw vingers meer grip om betere resultaten te behalen tijdens uw spelsessies. Het is een krachtig toetsenbord dat voorzien is van een lange levensduur en een slijtvaste constructie, en het is ook een van de meest voorkomende toetsenborden in het Grote Speelgoedboek. Het Silvergear® Gaming Toetsenbord is ook voorzien van een aantal extra functies die het nog beter maken. Er is een geïntegreerd anti-ghosting systeem dat uw toetsaanslagen registreert, zelfs als u meer dan acht toetsen tegelijk indrukt. De toetsenborden zijn ook voorzien van een stevige slijtvaste constructie voor een lange levensduur, en het toetsenbord is gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Kortom, als u op zoek bent naar een krachtig gaming toetsenbord dat uw gaming-ervaring naar een hoger niveau tilt, dan is de Silvergear® Gaming Toetsenbord de perfecte keuze.

Een leuk en kwalitatief mooi item. Terecht op nummer 4. Experts zijn het er mee eens; top artikel met mooie reviews. 

5. Trust GXT 830 Avonn Gaming Toetsenbord QWERTY RGB LED.

5/5

Het Trust GXT 830 Avonn Gaming Toetsenbord biedt meer dan alleen een aantrekkelijk uiterlijk. Het is voorzien van een QWERTY ISO-indeling met 12 multimediatoetsen en heeft Rainbow Wave-verlichting. De verlichting bestaat uit rode, blauwe en paarse kleuren en is in helderheid aan te passen. Met de anti-ghosting-functie kun je maximaal 6 toetsen tegelijk indrukken, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Voor een optimale game-ervaring is het toetsenbord voorzien van een snelle responsie-tijd en een slanke, handige lay-out die bij je handschrift past. De toetsen zijn aanpasbaar en je kunt het toetsenbord aanpassen aan je favoriete spellen. Daarnaast is het toetsenbord voorzien van een aan/uit schakelaar, zodat je de verlichting kunt aanpassen wanneer je wilt. De polssteun is afneembaar, waardoor je het toetsenbord gemakkelijk kunt verplaatsen.

Een gouden artikel met goede reviews. Op nummer 5. Bekijk hier de details over dit best geteste product. 

6. Gaming keyboard 60 procent Mechanisch gaming toetsenbord Toetsenbord gaming QWERTY.

5/5

Bovendien is het toetsenbord voorzien van mechanische switches met een levensduur van 50 miljoen aanslagen, zodat je gegarandeerd bent van een soepele en responsieve gaming ervaring. De QWERTY-indeling maakt het toetsenbord ook geschikt voor dagelijks gebruik. Het toetsenbord is voorzien van een RGB-verlichting, waardoor je de look van het toetsenbord kunt aanpassen naar je eigen smaak. Met de bijgeleverde software kun je de verlichting op verschillende manieren instellen. Je kunt kiezen uit meer dan 16 miljoen verschillende kleuren, zodat je toetsenbord helemaal jouw eigen stijl uitstraalt. Het Controlla gaming toetsenbord is de perfecte keuze voor gamers die op zoek zijn naar een toetsenbord met een 60 procent indeling. Het toetsenbord biedt een responsieve ervaring met een lange levensduur. Bovendien heeft het toetsenbord een QWERTY-indeling en een RGB-verlichting, waarmee je het toetsenbord aan jouw eigen smaak kunt aanpassen.

Volgens experts een top item. Volgens ons onderzoek op nummer 6 in de top 10 lijst. Zie de reviews voor meer informatie. 

7. HXSJ V900 RGB bedrade mechanisch gaming toetsenbord QWERTY 61 Keys Blue Switch.

5/5

HXSJ V900 RGB bedrade mechanisch gaming toetsenbord is een professionele gaming toetsenbord voorzien van 61 toetsen. De toetsen zijn voorzien van een Blue Switch, waardoor ze een natuurlijkere aanraking geven, waardoor het typen comfortabeler aanvoelt. Het toetsenbord heeft een standaard QWERTY-indeling en een stille switch, waardoor je tijdens het typen niet gestoord wordt door geluid. De toetsen zijn ook voorzien van een RGB-verlichting, waardoor je het toetsenbord in een oneindig aantal kleuren kunt verlichten. Bovendien heeft het toetsenbord een handige functie waarmee je de sleutel "WIN" en "APP" kunt vergrendelen met de functietoetsen "FN" + "WIN". Het HXSJ V900 RGB bedrade mechanisch gaming toetsenbord is gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor het een lange levensduur heeft en aan al je gamingbehoeften kan voldoen. Het toetsenbord is ook voorzien van een N-key rollover, waardoor je meerdere toetsen tegelijk kunt indrukken zonder dat er geen enkele toets wordt gemist. Met dit toetsenbord krijg je een plug-and-play-connectiviteit en een USB-snoer van 1,8 meter, waarmee je het toetsenbord gemakkelijk kunt aansluiten op je computer. Kortom, met het HXSJ V900 RGB bedrade mechanisch gaming toetsenbord krij.

Een degelijk product. Zorgt voor gegarandeerde kwaliteit. Specialisten zeggen dat aan de hand van vergelijkingen en top reviews. Volgens ons onderzoek op nummer 7. 

8. XUNFOX K80 RGB mechanisch 87keys TKL gaming toetsenbord Windows/Mac game toetsenbord blue switch Mechanical Keyboard.

5/5

Het XUNFOX K80 RGB mechanisch 87 keys TKL gaming toetsenbord is een stijlvol en modern toetsenbord dat zorgt voor een nauwkeurige en preciese toetsaanslagen. Het is een ultra dun toetsenbord dat een kwalitatieve prestatie levert en comfort en gemak biedt. Het toetsenbord heeft een metalen bovenplaat en een afneembare USB-kabel die gemakkelijk te verplaatsen is. Het heeft ook een technologie die de handen ondersteunt met een comfortabele grip. Het toetsenbord heeft een RGB-verlichtingssysteem met 16 miljoen kleuren dat een echt gaming-effect creëert en de gebruiker een unieke ervaring biedt. Het heeft een echte mechanisch ontwerp met een groene as en zwevende toetsen die de prestaties verbeteren. Het toetsenbord heeft ook FN-toetsen die de gebruiker helpen snel toegang te krijgen tot de media- en klankregeling. Het is compatibel met Windows- en Mac-besturingssystemen, wat het ideaal maakt voor gamers. Bovendien is het toetsenbord voorzien van een blue switch-technologie die de levensduur verlengt.

Een van mijn persoonlijke voorkeuren. Dit product doet het altijd goed. Check dit product op nummer 8 binnengekomen. 

9. SteelSeries Apex 5 Gaming Toetsenbord RGB Mechanisch QWERTY.

5/5

Het SteelSeries Apex 5 Gaming Toetsenbord is speciaal gemaakt voor gamers. Het toetsenbord combineert de voordelen van een mechanisch en membraan toetsenbord in een, waardoor het een zeer krachtig en flexibel toetsenbord is. Het toetsenbord heeft RGB verlichting waardoor er een levendige gaming sfeer gecreëerd wordt. De achtergrondverlichting is volledig aanpasbaar, waardoor elke gamer zijn eigen stijl toevoegen aan het toetsenbord. Het toetsenbord heeft zeven aparte macro-toetsen waarmee eenvoudig toetscombinaties gemaakt kunnen worden. De toetsen hebben een levensduur van 50 miljoen tikken, waardoor het erg duurzaam is. De SteelSeries Apex 5 is compatibel met Windows 7, 8, 8.1 en 10. Ook is het toetsenbord voorzien van anti-ghosting technologie, waardoor meerdere toetsen tegelijkertijd ingedrukt kunnen worden. Het SteelSeries Apex 5 Gaming Toetsenbord is een uitstekend product voor gamers die op zoek zijn naar een krachtig en flexibel toetsenbord. Het toetsenbord heeft een stijlvol design en de RGB verlichting zorgt voor een levendige gaming sfeer. De zeven aparte macro-toetsen maken eenvoudig toetscombinaties mogelijk. Ook is het toetsenbord erg duurzaam, met een levensduur van 50 miljoen tikken. Daarnaast is het toetsen.

Een favoriet. Dit best geteste artikel leeft binnen ons team en willen we je niet onthouden. Bekijk de reviews waarom deze op nummer 9 staat in ons onderzoek. 

10. Royal Kludge RK61 Gaming Keyboard RGB Verlichting Hot-Swappable Ergonomisch Mechanisch Gaming Toetsenbord Met Draadloos.

5/5

Met ons Royal Kludge RK61 Gaming Keyboard RGB Verlichting Hot-Swappable Ergonomisch Mechanisch Gaming Toetsenbord Met Draadloos verander je de manier waarop je speelt. Het toetsenbord heeft een RGB-verlichtingssysteem waarmee je het toetsenbord kunt aanpassen aan je stemming. Met de hot-swappable switches kun je de layout van het toetsenbord aanpassen en zelfs een eigen opstelling creëren. Je kunt kiezen uit een selectie mechanische switches om je gaming ervaring te verbeteren, van lineaire switches voor een soepele reactie tot clicky switches voor een klassiek mechanisch toetsenbord gevoel. Het speciale ergonomische ontwerp van het toetsenbord biedt een comfortabele gebruikerservaring. De hoogte van het toetsenbord is aan te passen aan je voorkeur, wat je urenlang comfortabel gamen mogelijk maakt. Ook de draadloze optie maakt het toetsenbord nog comfortabeler, zodat je niet meer gebonden bent aan een kabel. Het toetsenbord is ook voorzien van een aantal handige knoppen en functies, waaronder een muis, volumeregeling, media-controls, sneltoetsen en meer. Ervaar het ultieme game genot met ons Royal Kludge RK61 Gaming Keyboard RGB Verlichting Hot-Swappable Ergonomisch Mechanisch Gaming Toetsenbord Met Draadloos. Verander de manier waarop je speelt en geniet van een comfortabele ervaring met het beste mechanische toetsenbord van Royal Kludge.

Volgens specialisten, experts en kenners een mooi product. Een waardig product en volgens kenners hoort deze in onze top 10. Zie de reviews voor de bevestiging. 

gaming toetsenborden vergelijking opgesteld door:

Hanna Koops

Hi there, en welkom op mijn blog! Ik ben Hanna, een enorme liefhebber van de hipste producten en bedreven schrijver over het ontdekken van nieuwe actuele topics over diverse producten.

Elke dag kruip ik met plezier achter mijn laptop om te gaan schrijven over hot items, trendy onderwerpen, actuele ontwikkelingen in de markt en wat nou op dit ogenblik de best geteste artikelen zijn. Ik zoek alles tot in detail uit. Elke dag wil ik mijn volgers inzichten geven van transparante en waardevolle details voor alles wat betrekking heeft met gaming toetsenborden.

Gepubliceerd op: 15 feb. 2023