Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen

Bij onze test hebben wij alle mogelijkheden bestudeerd.

Deze nas-apparaten hebben onze specialisten, experts en kenners zorgvuldig onderzocht.

Aan de hand van onze kennis en ervaringen zijn wij uiteindelijk bij de bovenstaande 10 beste nas-apparaten uitgekomen.

Wij verkopen de nas-apparaten niet zelf. Je kunt de nas die je wilt aankopen via de button onder de beschrijving. Zodoende ga je naar de webshop die het verkoopt.

De beste nas koop je direct via één van de buttons in dit artikel. Je bent daarbij ook direct van een interessante prijs verzekerd.

De Amber One AmberPRO 2TB is de nas die best getest is in onze nas-apparaten vergelijking. 

Alle 10 nas-apparaten uit onze lijst zijn goede nas-apparaten. Dus welke nas je ook kiest, je zal een goede keuze maken.

Conclusie best geteste nas-apparaten

Het is altijd een goed idee om iets te kiezen dat bij jouw behoeften past, dus niets is leuker dan eengevoel dat je een goede beslissing hebt gemaakt. Neem de tijd om het juiste nas voor jou te vinden. Wij hopen dat onze lijst met de top 10 producten je hierbij kan helpen. Bedenk welke opties je het meest aanspreken en neem contact op met de ondersteuningsafdeling als je meer informatie nodig hebt. Samen zullen jullie het juiste nas voor jou kiezen! Het vinden van het juiste nas kan een uitdaging zijn. Maar met de top 10 producten in jouw rugzak is dit eenvoudiger en sneller. Je hoeft niet meer helemaal van scratch te beginnen. Het is nu gemakkelijker om de referenties van de producten te vergelijken en de juiste keuze te maken op basis van de specificaties, prijs en merk. Laat je niet voor de gek houden door de talloze opties en maak gebruik van onze selectie om je zoektocht wat lichter te maken. Tevredenheid staat garant als je het juiste product kiest.

Ons laatste woord over nas-apparaten

Wij hopen dat we je goed hebben kunnen informeren door ons onderzoek naar de top 10 beste nas-apparaten.

De afgelopen jaren hebben wij vele onderzoeken uitgevoerd en hebben zodoende kennis opgebouwd om deze website te kunnen starten. Zo hopen we jou van een goed mogelijk advies te kunnen voorzien. We willen het jou zo gemakkelijk mogelijk maken door de beste reviews en top 10 nas-apparaten voor je te plaatsen en te vergelijken. Zo hoef jij niet uren lang te surfen en te zoeken naar informatie.

De resultaten zijn met zorg op onze website geplaatst en alle reviews zijn door ons bekeken, zodat jij de beste keuze kunt gaan maken.

Disclaimer: Wij verkopen geen nas-apparaten, maar verwijzen naar de goedkoopste webshops om deze aan te schaffen. Mocht er een mankement zijn aan je gekocht nas, neem dan contact op met de verkoper.

  1. Laptops
  2. nas

Top 10 beste nas-apparaten van 2024

Laatst bijgewerkt: 28 feb. 2024

Ben je op zoek naar een betrouwbare netwerkschijf voor je thuis? Met de juiste tips en informatie, vind je hier je perfecte nas. Om je te helpen hebben we de top 10 nas-producten voor je op een rijtje gezet. In deze artikel laten we je kennismaken met de verschillende mogelijkheden en voordelen die ze bieden. Weet je al precies wat je zoekt? Dan helpen de tips in deze artikel je de juiste keuze te maken. Wij zorgen ervoor dat je snel vindt wat je zoekt!

Benieuwd naar onze nas-apparaten reviews en nas-apparaten die we hebben samengesteld na het doen van een uitgebreide nas-apparaten test.

Top 10 nas-apparaten | Beste nas

De top 10 nas-apparaten zijn zorgvuldig geselecteerd door onze kenners uit gereviewde nas-apparaten. Alleen de beste nas-apparaten zoals uitgewezen door consumentenreviews hebben de eerste schifting overleefd, waarna onze kenners de top 10 hebben bepaald. Hierdoor bestaat de top 10 uit nas-apparaten die zowel door consumenten hoog gewaardeerd worden als door kenners als beste zijn verkozen. Bekijk ze hieronder.

1. Amber One AmberPRO 2TB

5/5

Met Amber One AmberPRO 2TB(1TB*2), heb je een persoonlijke home cloud server om al je data veilig op te slaan. AmberPRO is een NAS wifi router met AC2600 2GB RAM, Docker ready en ondersteunt onbeperkt aantal gebruikers. Je hebt toegang tot je data overal, waar je ook bent. Daarnaast kun je je video's en foto's streamen naar je TV en je Android of Iphone automatisch back-uppen. AmberPRO biedt je daarom een perfecte manier om je data te beheren en te delen met je familieleden en vrienden. Met Amber One AmberPRO 2TB(1TB*2) krijg je de mogelijkheid om een eigen cloudserver thuis te hebben, waarmee je al je data op een veilige manier kunt opslaan en delen.

Op nummer 1 en dit product is niet te missen. Bekijk hier de beste reviews met deze leuke binnenkomer! 

2. Amber X Slimme Persoonlijke Hybride

5/5

Met de Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS 512 GB SSD 6 Core ARM-Processor bewaar je je gegevens lokaal en heb je overal toegang. Deze slimme persoonlijke cloudhub is een eigen beveiligde opslagplek voor al je foto's, video's en bestanden. Je hebt de volledige controle over de gegevens en je bepaalt zelf wie deze wel of niet mag zien. Met de gebruiksvriendelijke app van Amber heb je vanaf elke locatie toegang tot je bestanden. De Amber X is uitgerust met een 512 GB SSD 6 Core ARM-processor, waardoor je nooit beperkt wordt in je opslagcapaciteit. Je kunt een onbeperkte hoeveelheid bestanden opslaan en toegang krijgen tot je bestanden vanaf elke locatie. Met de Amber X heb je een veilige, betrouwbare en eenvoudig te gebruiken opslagplek voor al je belangrijke bestanden.

Een kwaliteitsproduct! Een topper en volgens specialisten de moeite waard om aan te schaffen. De reviews verklaren het.  

3. 2-Bay Synology DS220+ CPU Celeron J4025.

5/5

Met de Synology DS220+ heb je een krachtige, betrouwbare en veelzijdige oplossing voor het opslaan van al je gegevens. Deze twee-bay netwerkopslag is uitgerust met een Celeron J4025 processor van Intel met een kloksnelheid van 2GHz en 4GB DDR4 RAM. Dankzij de capaciteit van deze processor is de DS220+ in staat om verschillende taken tegelijkertijd uit te voeren. Het is de perfecte oplossing voor het delen, beheren, back-uppen en streamen van al je gegevens. De Synology DS220+ is ook uitgerust met twee gigabit Ethernetpoorten, waardoor je direct kunt genieten van een veel betere verbinding. Met deze netwerkopslag kun je ook toegang krijgen tot je gegevens op elk apparaat, ongeacht waar je bent. De Synology DS220+ is ook voorzien van een beveiligingssysteem waarmee je gegevens kunt beheren en beveiligen. Daarnaast ondersteunt het ook de nieuwste versies van het besturingssysteem DSM, waarmee je de prestaties van de server kunt verbeteren. Kortom, de Synology DS220+ is een fantastische oplossing voor al je opslagbehoeften. Profiteer van een betrouwbare en veelzijdige netwerkopslag tegen een onklopbare prijs.

Bekijk hier het best geteste product volgens kenners, specialisten en deskundigen op nummer 3. 

4. Synology DS120j NAS.

5/5

De Synology DiskStation DS120j is een krachtig netwerk apparaat met veel mogelijkheden. Deze NAS is zeer geschikt voor gebruik door zowel starters als gevorderden. Met de DS120j heeft u toegang tot een breed scala aan toepassingen die uw gegevens beschermen, delen en opslaan. De DS120j is bovendien zo ontworpen dat hij voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en biedt een robuuste oplossing voor dataopslag. De Synology DiskStation DS120j is ook eenvoudig te installeren en te gebruiken. U kunt gebruik maken van een aantal handige tools zoals de Synology Assistant, waarmee u de installatie en configuratie gemakkelijk en snel kunt voltooien. De DS120j is compatibel met veel besturingssystemen, waaronder Windows, macOS en Linux. Ook biedt het een breed scala aan beveiligingsfuncties, waaronder antivirusbescherming en regelmatige back-ups. Bovendien biedt Synology 2 jaar garantie op de DS120j, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele problemen.

Een leuk en kwalitatief mooi item. Terecht op nummer 4. Experts zijn het er mee eens; top artikel met mooie reviews. 

5. Western Digital My Cloud Home Personal Cloud 2 TB.

5/5

Met de Western Digital My Cloud Home Personal Cloud 2 TB is het eenvoudig om al uw bestanden en foto's op één plek te bewaren. Met deze personal cloud krijgt u een betrouwbare opslag die veilig en gemakkelijk toegankelijk is vanaf elke locatie. U kunt eenvoudig bestanden toevoegen via uw computer, mobiele apparaat of andere cloud-opslagaccounts. De My Cloud Home Personal Cloud beschikt ook over een geïntegreerde media server waarmee u foto's, video's en muziek direct naar uw televisie, tablet of mobiele apparaat kunt streamen. Daarnaast heeft de personal cloud een slimme bestandsorganisatie-functie, waarmee u bestanden op een eenvoudige en logische manier kunt organiseren. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig fotobestanden sorteren op datum, locatie of naam. De My Cloud Home Personal Cloud 2 TB biedt ook een hoge veiligheid en privacy door gebruik te maken van versleuteling, wat betekent dat al uw bestanden en data veilig zijn. Bovendien kunt u de My Cloud Home Personal Cloud gemakkelijk op elk apparaat installeren, waardoor u altijd en overal toegang hebt tot uw bestanden. Met de Western Digital My Cloud Home Personal Cloud 2 TB krijgt u een betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken opslagoplossing waarmee u al uw bestanden en foto's op één plek kunt bewaren, organiseren en beveiligen.

Een gouden artikel met goede reviews. Op nummer 5. Bekijk hier de details over dit best geteste product. 

6. 4-Bay Synology DS418 CPU Realtek RTD1296.

5/5

"De Synology DiskStation DS418 is uitgerust met een Realtek RTD1296 quad-core 1.4GHz processor en 2GB DDR4 RAM. Deze combinatie zorgt voor een uitstekende prestatie met een sequentiële lees- en schrijfsnelheid van meer dan 225 MB/s. Met deze NAS krijg je toegang tot vele functies zoals het beheren van je persoonlijke cloud, het streamen van media, het maken van back-ups en het gebruiken van applicaties. Bovendien is de DS418 voorzien van een AES-NI versleuteling om je gegevens te beveiligen tegen ongewenste toegang." De DS418 maakt ook gebruik van een verscheidenheid aan apps. Met deze apps kun je eenvoudig je mediaserver beheren, je foto's streamen, je back-ups maken en meer. De Synology DS418 is ook geschikt voor het gebruik van de Synology Mobile Apps waarmee je toegang krijgt tot je bestanden en je NAS kan beheren vanaf je mobiele apparaat. De Synology DS418 is compatibel met verschillende besturingssystemen waaronder Windows, Mac, Linux en Unix. Met de krachtige real-time 4K-videotranscodering kan je 4K-video's streamen naar vele apparaten zoals laptop, smart TV, mobiele apparaat of een ander compatibel apparaat. Het apparaat is ook voorzien van een energiebesparende modus waarmee je energiekosten kan besparen. De Synology DS418 is ook voorzien van een milieuvriendelijke ontwerp met een lagere geluidsproductie en een lagere stroomverbruik.

Volgens experts een top item. Volgens ons onderzoek op nummer 6 in de top 10 lijst. Zie de reviews voor meer informatie. 

7. Synology DS218play NAS Barebone 0 TB.

5/5

De Synology DS218play is een uitstekende optie voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en krachtige NAS. Het is uitgerust met een processor van de Intel Celeron J3355-serie en een geïntegreerde Intel HD Graphic 500-videokaart. Deze combinatie zorgt voor een zeer hoge prestatie die het mogelijk maakt om 4K-videobestanden in realtime te transcoderen. Verder biedt deze NAS een uitstekende beveiliging met behulp van Synology's beveiligingspakket en de vergrendelingsfuntionaliteit. Daarnaast is de Synology DS218play eenvoudig te beheren met behulp van Synology's beheerapplicatie. Gebruikers hebben ook toegang tot Synology's Cloud Station Suite, waarmee bestanden kunnen worden gesynchroniseerd over verschillende apparaten. Daarnaast kunnen gebruikers ook gebruik maken van de meegeleverde applicaties om hun eigen mediabibliotheek te beheren en te streamen naar andere apparaten. Kortom, de Synology DS218play is een krachtig voorbeeld van een NAS met vele toepassingen.

Een degelijk product. Zorgt voor gegarandeerde kwaliteit. Specialisten zeggen dat aan de hand van vergelijkingen en top reviews. Volgens ons onderzoek op nummer 7. 

8. Synology DS220J NAS Barebone Zonder harde schijven Geschikt voor 2.5" en 3.5.

5/5

DS220j is een betrouwbare en kosteneffectieve NAS met een hoge prestatie. Het heeft een ingebouwde processor met een rekenkracht tot 1,4 GHz en 512 MB RAM. Dit stelt gebruikers in staat om foto's, video's en documenten op te slaan, te streamen of te delen met familie en vrienden. De Synology DS220j is voorzien van een gebruiksvriendelijke interface, waarmee u met een enkele klik veilige back-ups kunt maken van bestanden vanaf mobiele apparaten zoals iOS en Android. De NAS is ook uitgerust met een slimme fotobewerker, waarmee u uw foto's kunt bewerken en beheren. U kunt ook video's streamen naar media-apparaten zoals Apple TV, Chromecast en Roku. De DS220j is ook compatibel met verschillende cloudservices, waardoor u eenvoudig verbinding kunt maken met andere apparaten.

Een van mijn persoonlijke voorkeuren. Dit product doet het altijd goed. Check dit product op nummer 8 binnengekomen. 

9. Synology DS118 NAS.

5/5

De Synology DS118 NAS is een krachtig, compact en gebruiksvriendelijk apparaat. Het heeft een 64-bits quad-core processor, die 10-bits 4K H.265 videocodering ondersteunt voor een rijkere multimedia-ervaring. Het is perfect voor thuisgebruikers die hun bestanden efficiënt willen beheren, beveiligen en delen. De Synology DS118 is eenvoudig te installeren en te gebruiken; het heeft een intuïtief web-based gebruikersinterface waarmee u uw bestanden en mappen kunt beheren. Het heeft ook een geïntegreerde ondersteuning van Cloud Sync, waarmee u bestanden met een ander apparaat kunt synchroniseren. Bovendien biedt het je de mogelijkheid om de bestanden te delen via FTP, SFTP, WebDAV of de Synology File Station. De Synology DS118 wordt geleverd met twee jaar beperkte garantie van Synology, waardoor uw apparaat altijd optimaal presteert.

Een favoriet. Dit best geteste artikel leeft binnen ons team en willen we je niet onthouden. Bekijk de reviews waarom deze op nummer 9 staat in ons onderzoek. 

10. Netwerkopslag NAS Synology DS223.

5/5

De Synology DiskStation DS223 is een veelzijdige NAS-opslagoplossing die je helpen bij het vergroten van de flexibiliteit en productiviteit van je bedrijf. Het is uitgerust met een Realtek RTD1619B processor en 2 GB DDR4 geheugen voor superieure prestaties. Het biedt een breed scala aan netwerkprotocollen zoals SMB1 (CIFS), SMB2, SMB3, NFSv3, NFSv4, NFSv4.1, NFS Kerberized sessions, iSCSI, HTTP, HTTPs, FTP, enz., waardoor je eenvoudig toegang krijgt tot bestanden vanaf elke locatie. De DS223 is voorzien van een compacte desktop behuizing die is uitgerust met een actieve koeling en een ventilator om de temperatuur te verlagen. De opslag-drives die worden ondersteund zijn HDD & SSD en de aansluiting voor deze opslag-drives is SATA III. De schijfgrootte die wordt ondersteund is 2.5/3.5. De DS223 biedt je veelzijdige opslagcapaciteit en flexibiliteit voor je bedrijf.

Volgens specialisten, experts en kenners een mooi product. Een waardig product en volgens kenners hoort deze in onze top 10. Zie de reviews voor de bevestiging. 

nas-apparaten vergelijking opgesteld door:

Hanna Koops

Hi there, en welkom op mijn blog! Ik ben Hanna, een enorme liefhebber van de hipste producten en bedreven schrijver over het ontdekken van nieuwe actuele topics over diverse producten.

Elke dag kruip ik met plezier achter mijn laptop om te gaan schrijven over hot items, trendy onderwerpen, actuele ontwikkelingen in de markt en wat nou op dit ogenblik de best geteste artikelen zijn. Ik zoek alles tot in detail uit. Elke dag wil ik mijn volgers inzichten geven van transparante en waardevolle details voor alles wat betrekking heeft met nas-apparaten.

Gepubliceerd op: 15 feb. 2023