Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen

Bij onze test hebben wij alle mogelijkheden bestudeerd.

Deze qwerty toetsenborden hebben onze specialisten, experts en kenners zorgvuldig onderzocht.

Aan de hand van onze kennis en ervaringen zijn wij uiteindelijk bij de bovenstaande 10 beste qwerty toetsenborden uitgekomen.

Wij verkopen de qwerty toetsenborden niet zelf. Je kunt de qwerty toetsenbord die je wilt aankopen via de button onder de beschrijving. Zodoende ga je naar de webshop die het verkoopt.

De beste qwerty toetsenbord koop je direct via één van de buttons in dit artikel. Je bent daarbij ook direct van een interessante prijs verzekerd.

De HP 230 Draadloos Toetsenbord is de qwerty toetsenbord die best getest is in onze qwerty toetsenborden vergelijking. 

Alle 10 qwerty toetsenborden uit onze lijst zijn goede qwerty toetsenborden. Dus welke qwerty toetsenbord je ook kiest, je zal een goede keuze maken.

Conclusie best geteste qwerty toetsenborden

Het kiezen van de juiste qwerty toetsenbord is dankzij deze lijst van top 10 een eitje geworden. Het artikel bevat een selectie van de beste qwerty toetsenborden rond, dus je kunt er heel wat informatie uithalen. We hopen dat je nu beter weet waar je naar op zoek bent en welke qwerty toetsenbord het beste bij jou past. Dankzij deze lijst ben je er zeker van dat je altijd de beste optie hebt. Zo hoef je nooit meer eindeloos te zoeken naar een goed qwerty toetsenbord. Als je nog vragen hebt, dan staan we altijd voor je klaar.

Ons laatste woord over qwerty toetsenborden

Wij hopen dat we je goed hebben kunnen informeren door ons onderzoek naar de top 10 beste qwerty toetsenborden.

De afgelopen jaren hebben wij vele onderzoeken uitgevoerd en hebben zodoende kennis opgebouwd om deze website te kunnen starten. Zo hopen we jou van een goed mogelijk advies te kunnen voorzien. We willen het jou zo gemakkelijk mogelijk maken door de beste reviews en top 10 qwerty toetsenborden voor je te plaatsen en te vergelijken. Zo hoef jij niet uren lang te surfen en te zoeken naar informatie.

De resultaten zijn met zorg op onze website geplaatst en alle reviews zijn door ons bekeken, zodat jij de beste keuze kunt gaan maken.

Disclaimer: Wij verkopen geen qwerty toetsenborden, maar verwijzen naar de goedkoopste webshops om deze aan te schaffen. Mocht er een mankement zijn aan je gekocht qwerty toetsenbord, neem dan contact op met de verkoper.

  1. Laptops
  2. qwerty toetsenbord

Top 10 beste qwerty toetsenborden van 2024

Laatst bijgewerkt: 28 feb. 2024

De zoektocht naar het juiste toetsenbord kan een uitdaging zijn. Als je lange dagen achter je scherm doorbrengt, wil je het beste qwerty toetsenbord hebben, en dat is wat wij je willen laten zien. We hebben de hoogste kwaliteit qwerty toetsenborden verzameld en deze hebben we gedetailleerd onderzocht. Hier lees je alles wat je moet weten over de top 10 qwerty toetsenborden die momenteel verkrijgbaar zijn.

Benieuwd naar onze qwerty toetsenborden reviews en qwerty toetsenborden die we hebben samengesteld na het doen van een uitgebreide qwerty toetsenborden test.

Top 10 qwerty toetsenborden | Beste qwerty toetsenbord

De top 10 qwerty toetsenborden zijn zorgvuldig geselecteerd door onze kenners uit gereviewde qwerty toetsenborden. Alleen de beste qwerty toetsenborden zoals uitgewezen door consumentenreviews hebben de eerste schifting overleefd, waarna onze kenners de top 10 hebben bepaald. Hierdoor bestaat de top 10 uit qwerty toetsenborden die zowel door consumenten hoog gewaardeerd worden als door kenners als beste zijn verkozen. Bekijk ze hieronder.

1. HP 230 Draadloos Toetsenbord

5/5

HP 230 Draadloos Toetsenbord biedt u een comfortabel, rank en stil toetsenbord met chiclet-toetsen. U kunt vrij bewegen dankzij de draadloze 2.4GHz-verbinding. Met 12 functietoetsen kunt u snel en eenvoudig productief zijn. De batterijen hebben een lange levensduur van minimaal 16 maanden. De doos bevat het toetsenbord, de ontvanger, een beknopte handleiding, productinformatie, garantiekaart, R.E.D. RTF-kaart en twee jaar garantie. Met HP 230 Draadloos Toetsenbord krijgt u het comfort en het gemak dat u nodig heeft voor uw dagelijkse taken. U kunt betrouwbaar typen met een laag geluidsniveau en genieten van een draadloze verbinding zonder kabels. U kunt ook veel tijd besparen met de 12 functietoetsen, waarmee u snel kunt schakelen tussen verschillende taken. Bovendien geniet u van een lange batterijlevensduur van minimaal 16 maanden, zodat u de hele dag productief kunt zijn. Met twee jaar garantie bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product.

Op nummer 1 en dit product is niet te missen. Bekijk hier de beste reviews met deze leuke binnenkomer! 

2. Ergoline ergonomisch toetsenbord

5/5

Ergoline's ergonomische compacte bedrade zilveren qwerty toetsenbord met twee USB hubs biedt een uitkomst voor thuiswerkers die zich zorgen maken over de belasting van hun polsen. Het compacte formaat van het toetsenbord helpt om de afstand tot de muis te verkleinen, waardoor de belasting voor de onderarmen verminderd wordt. Ergoline heeft ook een polssteun geïntegreerd, waardoor de gebruiker een extra steun kan krijgen. Het toetsenbord heeft ook twee USB hubs, waarmee meerdere USB-apparaten tegelijkertijd gebruikt kunnen worden. Dit is ideaal voor thuiswerkers die verschillende USB-apparaten, zoals een printer, webcam of externe harde schijf, nodig hebben voor hun werk. Bovendien heeft het toetsenbord een zilveren afwerking, wat het een stijlvolle en modern uiterlijk geeft. Volgens het Berliner Ergonomic Institute gebruikt 90% van de gebruikers het numerieke deel van het toetsenbord niet of slechts zelden. Deze kenmerken maken van Ergoline's ergonomische compacte bedrade zilveren qwerty toetsenbord met twee USB hubs, de perfecte keuze voor thuiswerkers, die zich zorgen maken over hun polsen en comfortabeler willen werken.

Een kwaliteitsproduct! Een topper en volgens specialisten de moeite waard om aan te schaffen. De reviews verklaren het.  

3. Logitech K120 Toetsenbord QWERTY US ANSI.

5/5

De Logitech K120 is een praktisch en slim toetsenbord met een QWERTY US ANSI-indeling. Het toetsenbord heeft een ergonomische vorm met concave toetsen, waardoor je snel en comfortabel kunt typen. Met de USB-kabel is het toestenbord gemakkelijk en snel aan te sluiten op je computer of laptop. Je hoeft geen batterijen te vervangen of een oplaadbare accu bij te houden. Het toetsenbord is ook uitstekend geschikt voor gebruikers die gewend zijn aan toetsenborden met hoge toetsen. Met de Logitech K120 heb je een toetsenbord dat is ontworpen voor dagelijks gebruik. Het toetsenbord is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een stijlvol uiterlijk. De toetsen zijn ontworpen om de druk die je op de toetsen uitoefent goed te verdelen, waardoor je comfortabel kunt typen. Bovendien beschikt het toetsenbord over een speciale functietoets die je kunt gebruiken om het volume aan te passen, je scherm te vergrendelen of een zoekopdracht op het internet te starten. Kortom, de Logitech K120 is een uitstekende keuze voor alle dagelijkse typwerkzaamheden.

Bekijk hier het best geteste product volgens kenners, specialisten en deskundigen op nummer 3. 

4. Trust GXT 830 Avonn Gaming Toetsenbord QWERTY RGB LED.

5/5

Het Trust GXT 830 Avonn Gaming Toetsenbord is de perfecte keuze voor gamers. Deze toetsenbord heeft een QWERTY ISO-indeling en is voorzien van Rainbow Wave-verlichting in rode, blauwe en paarse kleuren die je helderheid kunt aanpassen. Het toetsenbord heeft 12 multimediatoetsen en beschikt bovendien over een anti-ghosting functie, waarmee je maximaal 6 toetsen tegelijk kunt indrukken. Naast de Rainbow Wave-verlichting is het Trust GXT 830 Avonn Gaming Toetsenbord ook voorzien van een slimme afstandsbediening. Deze afstandsbediening bevat verschillende functies die het je gemakkelijk maken om je gaming-ervaring te verbeteren. Hiermee kun je bijvoorbeeld het volume aanpassen, de verlichting uitzetten en een andere kleur instellen. Met de plug-and-play set-up heb je bovendien geen extra software nodig om het toetsenbord te gebruiken.

Een leuk en kwalitatief mooi item. Terecht op nummer 4. Experts zijn het er mee eens; top artikel met mooie reviews. 

5. Dell KB216 Qwerty Toetsenbord | Verbinding via USB | International.

5/5

Het Dell KB216 Qwerty toetsenbord is een stijlvolle en veelzijdige toetsenbordoplossing die geschikt is voor zowel thuis als op het kantoor. Het toetsenbord is voorzien van een USB-aansluiting en heeft een QWERTY US-indeling, waardoor het een internationale standaard is. Het toetsenbord heeft een aantal handige functies die het werken makkelijker en sneller maken. Zo worden er meerdere functietoetsen geleverd, waarmee je eenvoudig en snel toegang krijgt tot je favoriete multimedia-instellingen. Daarnaast is het toetsenbord voorzien van een aantal speciale toetsen voor het regelen van het geluid. Je kunt het volume eenvoudig aanpassen, zonder dat je hiervoor een instelling hoeft te openen. Het toetsenbord heeft een duurzaam design met een antislip-oppervlak, waardoor het comfortabel zit in je handen. Het toetsenbord is voorzien van een aantal speciale toetsen die zijn ontworpen om je tijd te besparen. Met deze toetsen kun je bijvoorbeeld eenvoudig een bestand opzoeken, openen of sluiten. Het toetsenbord is ook gemakkelijk te reinigen, waardoor het lange tijd schoon blijft.

Een gouden artikel met goede reviews. Op nummer 5. Bekijk hier de details over dit best geteste product. 

6. Perixx Periboard 810 Bluetooth toetsenbord stille toetsen Full Size QWERTY/US Draadloos toetsenbord.

5/5

Het Periboard 810 Bluetooth toetsenbord heeft een geraffineerd ontwerp dat ideaal is voor het plaatsen op een bureau, of voor het nemen mee naar buiten. De stille toetsen zorgen voor een fluisterstille werkomgeving, waardoor je je kunt concentreren op je taak. Het toetsenbord is voorzien van een QWERTY/US indeling voor gemakkelijk gebruik en bevat 12 toetsen voor snelle toegang tot websites, media, e-mail en meer. Daarnaast is het toetsenbord voorzien van een handige muisfunctie voor het navigeren door apps en documenten. Het toetsenbord is ook uitgerust met een oplaadbare lithium-ion batterij die een levensduur van maximaal 30 dagen heeft. Je kunt het Periboard 810 Bluetooth toetsenbord ook aansluiten op meerdere apparaten. Het toetsenbord is compatibel met Windows, Mac, Android en iOS en is eenvoudig aan te sluiten. Met de meegeleverde usb-kabel kun je het toetsenbord ook direct aansluiten op je computer.

Volgens experts een top item. Volgens ons onderzoek op nummer 6 in de top 10 lijst. Zie de reviews voor meer informatie. 

7. Logitech K400 Plus Draadloos Touch Toetsenbord Qwerty.

5/5

Logitech K400 Plus Draadloos Touch Toetsenbord Qwerty biedt jou de ultieme bedieningservaring. Met dit draadloze toetsenbord geniet je van een comfortabele en gemakkelijke bediening van jouw televisie. De K400 Plus heeft een handige Qwerty-indeling en een touchpad, waardoor jij precies de bediening hebt waar je naar op zoek bent. Met dit draadloze toetsenbord heb je de mogelijkheid om te genieten van een soepele bediening. Het is compatibel met de meeste televisies die een PC-aansluiting hebben via USB. Bovendien heeft het een speciale aan/uit-knop, zodat je gemakkelijk en snel kunt schakelen tussen verschillende apparaten. De K400 Plus is het perfecte draadloze toetsenbord dat je helpt om de meeste uit jouw televisie te halen.

Een degelijk product. Zorgt voor gegarandeerde kwaliteit. Specialisten zeggen dat aan de hand van vergelijkingen en top reviews. Volgens ons onderzoek op nummer 7. 

8. Igoods Opvouwbaar Mini Bluetooth Toetsenbord met Touchpad QWERTY Toetsenbord- BT 3.0 Universeel Ultradun.

5/5

Igoods opvouwbaar mini bluetooth toetsenbord met touchpad QWERTY toetsenbord- BT 3.0 universeel ultradun is een super handig toetsenbord dat je overal mee naar toe kan nemen. Het is extreem dun en kan gemakkelijk worden opgevouwen. Zo bespaar je veel plaats in je tas en heb je het overal bij je. Het is zeer geschikt voor de meest voorkomende apparaten met bluetooth, waaronder smartphones en tablets. Met een druk op de knop maak je verbinding met de device en kun je meteen aan de slag. Het toetsenbord heeft naast de standaard QWERTY toetsen ook een ingebouwde touchpad. Hiermee kun je gemakkelijk navigeren en heb je geen aparte muis meer nodig. Ook is het mogelijk om de touchpad in te stellen als een joystick, waardoor je alle kanten op kunt bewegen met de pijltjestoetsen. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk een spel spelen op je tablet of smartphone.

Een van mijn persoonlijke voorkeuren. Dit product doet het altijd goed. Check dit product op nummer 8 binnengekomen. 

9. Perixx Periboard 317 Toetsenbord met grote letters Backlight Grote letters Big keys QWERTY Toetsenbord voor.

5/5

Het Perixx Periboard 317 toetsenbord heeft ook een aantal andere handige functies. Het is een QWERTY toetsenbord, wat betekent dat de toetsenbordindeling wordt gebruikt, zoals op een typemachine. De backlight functie maakt het gemakkelijker om de toetsen in het donker te lezen. Dit toetsenbord heeft ook een ‘Big keys’ functie, waardoor gebruikers makkelijker toetsen kunnen indrukken. Met alle functies die dit toetsenbord heeft, is het ideaal voor mensen met een visuele handicap of senioren die moeite hebben met het lezen van kleine letters. Het toetsenbord is gemaakt van duurzaam materiaal dat tegen een stootje kan en heeft een grote levensduur. Het is een veelzijdig toetsenbord dat perfect is voor iedereen die een toetsenbord nodig heeft met extra grote letters.

Een favoriet. Dit best geteste artikel leeft binnen ons team en willen we je niet onthouden. Bekijk de reviews waarom deze op nummer 9 staat in ons onderzoek. 

10. Inca IBK-569BT toetsenbord USB + Bluetooth NL QWERTY toetsenbord.

5/5

Met de INCA IBK-569BT Smart Keyboard kunt u eenvoudig en efficiënt typen. Het toetsenbord heeft een ruim toetsenbereik, een comfortabel toetsenbord en is geschikt voor intensief gebruik. De toetsen hebben een precisie aanslag en een korte activeringstijd, zodat u snel en gemakkelijk kunt typen. De INCA IBK-569BT is ook uitgerust met een krachtige Lithium-ion batterij die uw toetsenbord voor lange tijd van stroom voorziet. De batterij heeft een lange levensduur en kan ook worden opgeladen via een USB-kabel. Daarnaast is het toetsenbord voorzien van een QWERTY-indeling met Nederlandstalige toetsen. Met deze indeling kunt u moeiteloos typen in uw talen.

Volgens specialisten, experts en kenners een mooi product. Een waardig product en volgens kenners hoort deze in onze top 10. Zie de reviews voor de bevestiging. 

qwerty toetsenborden vergelijking opgesteld door:

Hanna Koops

Hi there, en welkom op mijn blog! Ik ben Hanna, een enorme liefhebber van de hipste producten en bedreven schrijver over het ontdekken van nieuwe actuele topics over diverse producten.

Elke dag kruip ik met plezier achter mijn laptop om te gaan schrijven over hot items, trendy onderwerpen, actuele ontwikkelingen in de markt en wat nou op dit ogenblik de best geteste artikelen zijn. Ik zoek alles tot in detail uit. Elke dag wil ik mijn volgers inzichten geven van transparante en waardevolle details voor alles wat betrekking heeft met qwerty toetsenborden.

Gepubliceerd op: 15 feb. 2023